Як ми створили наш стартап?
Як у нас зародилася ідея геокуполів? Як розвивалась та «росла» наша компанія? Чому ecopod – це унікальний стартап в Україні?

«Наші геодезичні куполи — про життя в гармонії без шкоди самій природі, без капітальних будівель, без ям, фундаментів і дамб, без будь-яких навантажень на навколишнє середовище"

Олег Саків, засновник ecopod



Уявіть, що ви не маєте нічого, окрім ідеї… І ця ідея настільки вас запалює, що ви готові їхати в іншу країну, шукати іноземних постачальників, розповідати українцям що таке «геокуполи» та що з ними робити =), залучати до проекту близьких людей, які також горять цією ідеєю і багато-багато іншого…

Саме так розпочинався наш проект «Геодезичні куполи ECOPOD» близько двох років тому. Зараз же у нас більше 60 виконаних проектів та 180 побудованих геокуполів, яких в Україні до нашого проекту, ніхто й близько не бачив! Та давайте знову повернемося до початку — як ми розпочали наш стартап…

Все почалося із того, що засновник нашої компанії Олег Саків із дружиною подорожували Італією. Там Олег побачив цікаві і нестандартні напівкруглі конструкції - сферичні будинки приватного використання. Ці сфери настільки зацікавили Олега, що він вирішив поїхати в Швейцарію в готель, у якому замість котеджів такі напівкруглі куполи:

«Побув всередині і зрозумів, що це суперкруто: і сама конструкція, і легкість та доступність будування у гірських масивах та й взагалі недоступних для стандартного готелю місцях!»

Після цього з’явився проект ecoPod та ідея будувати геодезичні куполи, яких в Україні ще не було.
На фото наш перший виставковий геокупол у ПромПриладі (м.Івано-Франківськ).

Так, перейнявши іноземний досвід, вийшовши на зарубіжних постачальників, знайшовши та навчивши надійну і професійну команду, наш ecopod за два роки із стартапу переріс в унікальну будівельну компанію.

Тепер ми будуємо куполи різної складності та розміру для приватного чи публічного використання (у нас є 11 варіантів геокуполів!), маємо креативні авторські розробки для приватного використання, у нас більше 60 реальних готових кейсів, а також ми відкрили свій власний глемпінг під Києвом (про це розповімо згодом =) ). Наша компанія ecopod здійснює перше в Україні моновиробництво повного циклу, яке спеціалізується на геодезичних структурах і комплектуючих, повний супровід і комплексну реалізацію проектів від дизайну до монтажу.
На фото наш проект GM Eco Bubble Hotel (с. Яблуниця).

«Дайте мені точку опори, і я переверну Землю» - казав Архімед. «Дайте нам клаптик землі, і ми збудуємо геокупол» - сказали ми.

Тож якщо ви, так само, як і ми, змучилися від багатоповерхівок, шукаєте нестандартні, сучасні та екологічні рішення – ви наш клієнт, welcome to contact us. Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – ідеальні геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію