GM Eco Bubble Hotel. Перший проект, реалізований під ключ
Як ми створювали перший «бульбашковий» готель в Україні? Із якими викликами та труднощами зустрілись? Які рішення ми обрали?
Перший проект реалізований під ключ, перші невдачі та перший досвід їх вирішення… У цій статті ми розповідатимемо вам про наш перший глемпінг, реалізований під ключ і це – GM Eco Bubble Hotel.
Готель знаходиться в селі Яблуниця на урочищі Горішків (10 хвилин від Буковелю), місце максимально наближене до природи. І тільки уявіть на цій локації багатоповерховий готель... Місце одразу втратило б свою «чистоту» та природність. Тому глемпінг із геокуполами став вдалим рішенням власників.

Нагадуємо, під час встановлення та подальшого використання геокуполів не потрібен фундамент! Монтаж відбувається на платформу чи терасу. Тобто, не відбувається вплив в надра землі та навколишнє середовище.

На локації ми встановили 5 подів серії «Privatе». Замовники обрали розмір L – вдале рішення для комфортного відпочинку та проживання. Такий розмір передбачає більше додаткового простору та свободи.

У геокуполах серії «Privatе» розміру L є можливість спроектувати антресольний другий поверх (наприклад, для додаткових спальних місць).

У даному проекті ми також виступали як генпідрядники по внутрішнім роботам. Так, кожен геокупол має свій стиль інтер’єру та рішення внутрішнього простору.
Даний проект ми реалізували за 6 місяців. Зізнаємось одразу, це був наш перший проект, реалізований під ключ, і тому ми зустрілися із великими труднощами та нюансами, починаючи з монтажу та внутрішніх робіт, закінчуючи погодними умовами. Для усунення деяких труднощів, нам довелось здійснити робочу поїздку закордон, щоб дізнатися про зарубіжний досвід реалізації глемпінгів. Загалом, пройшло чимало часу, поки вдалося усунути усі нюанси.

На сьогодні глемпінг GM Eco Bubble Hotel є популярним серед туристів і це перший «бульбашковий» готель в Україні. Усі куполи в ньому заброньовані на 1-2 місяці наперед.

Хочете створити щось схоже? Маєте ідею та знаєте ідеальну локацію для свого глемпінгу? Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію