Геокуполи ecopod серії Event
Ідеальні для організації вечірок, весіль, форумів, конференцій…

У цій статті ми розповімо про геодезичні куполи ecopod серії Event – нестандартні івент-холи, які вражають своїм виглядом та розміром.

Зверніть увагу! У нас є опція оренди цієї серії геокуполів. Детальніше про це нижче.


Доступні розміри та призначення геокуполів серії Event

Геокуполи ecopod серії Event – сферичні екологічні споруди, призначені для організації масових заходів та івентів. Вони стануть ідеальним простором для великих приватних, громадських чи комерційних заходів, таких як: форуми, конференції, виставки, фестивалі, весілля, вечірки, концерти тощо.

У залежності від розміру, такі сферичні споруди можуть вмістити до 900 осіб. Нижче розповідаємо детальніше про кожен із розмірів.

Геокуполи ecopod серії Event розміру М (діаметр – 18 м).
Найменший варіант цієї серії геодезичних куполів. Такий креативний простір стане ідеальним рішенням для заходів до 500 осіб, а його нестандартна форма неодмінно справить враження на гостей заходу. Просто уявіть, яке незабутнє весілля чи вечірку можна організувати в такому сферичному просторі. Це краща альтернатива, ніж просто намет чи шатро для весілля.

Геокуполи ecopod серії Event розміру L (діаметр – 21 м).
Збільшений варіант івент-геокуполу. Дає змогу якісно організувати простір всередині еко-споруди, доповнити його інтер’єрним декором і відповідними меблями. Чим не ідеальний простір для сучасної виставки чи форуму?

Геокуполи ecopod серії Event розміру ХL (діаметр – 27 м).
Найбільший варіант сфери. Розрахований на масові заходи до 900 осіб! Вражає своїм розміром та створює незабутні відчуття від перебування всередині цієї споруди. Розмір геодезичного куполу дозволяє змонтувати справжню сцену та організувати повноцінний концерт чи фестиваль.


Переваги геокуполів серії Event

Очевидна перевага купольного івент-простору – його естетичний вигляд. Велика елегантна сферична споруда не залишить байдужими гостей будь-якого заходу, а білі поверхні всередині куполу гарантуватимуть максимальне освітлення та створюватимуть ефект неосяжності.

Окрім того, такі геодезичні куполи надзвичайно швидко монтуються. За 35-40 робочих днів ви отримуєте готовий простір для вашого заходу.

Детальніше про переваги та технічні особливості геокуполів серії Event ми розповіли тут.

Не дивлячись на розміри геокуполів серії Event, вони досить мобільні та легко транспортуються. Тому їх можна використовувати для різних івентів та на різних локаціях. Проте якщо вам потрібен івент-простір для одного заходу, у нас є зручна опція оренди сфери на вибір. Ми швидко монтуємо сферичну еко-споруду відповідного розміру на потрібній вам локації, після чого так само оперативно її розбираємо. Це слушний варіант для того, хто хоче отримати креативний простір для визначеної події (наприклад, весільної вечірки чи бізнес-форуму).

Дізнатися вартість геокуполів ecopod серії Event можна ТУТ

У випадку, якщо вам потрібен простір для менших заходів (до 300 осіб), зверніть увагу на наші геокуполи ecopod серії Public.

Також телефонуйте нам для безкоштовної консультації +38 067 344 14 58, ми допоможемо вам обрати для оренди чи купити геодезичний купол в Україні.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію