Геокуполи ecopod серії Private
Ідеальні для еко-курорту, глемпінгу, ретриту чи приватного використання…

У цій статті ми розповімо про геокуполи ecopod серії Private. Саме їх ви найчастіше бачите на наших фото.


Доступні розміри та призначення геокуполів серії Private

Геокуполи ecopod серії Private – це найпопулярніші наші вироби. Все тому, що вони багатофункціональні і доступні в 5-ох розмірах (S, M, L, XL, XXL): купол найменшого розміру можна розмістити у себе на подвір’ї, а у найбільшому – проводити невеликі заходи.

Розповімо детальніше про кожен із розмірів.
Геокупол Private розміру S (діаметр – 5 м) чудово підходить для приватного використання. Його можна розмістити на задньому подвір’ї дому у якості літнього приміщення.
Інколи такий розмір геокуполів обирають і для бізнесу, наприклад, у якості приватної зони в ресторані чи кафе.

Так, 5 геокуполів ecopod серії Private, розміру S було встановлено на території італійського ресторану La Fontana (м. Київ). Відвідувачі закладу отримали можливість відпочивати на відкритій терасі ресторану у затишних і теплих куполах навіть взимку.



У якості відпочинкових котеджів для готелей, глемпінгів чи ретрит-центрів найчастіше обирають геокуполи розмірів M, L та XL. Всередині них можна створити оптимальний простір для якісного відпочинку і дозвілля.
У геокуполі Private розміру М (діаметр – 6 м) можуть комфортно розміститися двоє людей.

Саме такий розмір геокуполів обрали наші замовники для глемпінгу Oblaka. На локації було змонтовано два геодезичні куполи ecopod серії Private, розмір M. Всього 5 км від Дніпра і відвідувачі глемпінгу можуть відпочити у комфортних умовах серед мальовничої природи.


Цікаво, що розмір геокуполів M також інколи обирають у якості фото- та відеостудій.

Так, нами було змонтовано геокуполи ecopod серії Private, розміру M для фото- та відеостудій на двох окремих локаціях: у м. Дніпро – фотостудія Sky Project та у м. Київ – фотостудія Z-Space.



Геокупол ecopod Private розміру L (діаметр – 7 м) розрахований на 2 осіб, але може вмістити і 4-ох, в залежності від внутрішнього планування. За рахунок більшої площі та висоти геокуполу, тут є можливість змонтувати антресольний другий поверх.

Геокуполи саме такого розміру ми обрали для нашого особистого проекту – бутік-готелю EcoSpace. Зокрема, на локації встановлено 5 геокуполів ecopod серії Private L,а також 1 – серії Private XL і 1 – Public L. Такий розмір геокуполів дав можливість якісно організувати простір всередині куполу для комфортного відпочинку та змонтувати: відпочинкову зону, міні-кухню, душову кімнату із санвузлом, а також другий поверх із додатковими спальними місцями.



Геокуполи Україна Private розміру XL (діаметр – 8 м) розраховані на 4 осіб, але можуть вмістити і більше, в залежності від організації внутрішнього простору. Інколи геокупол такого розміру обирають у якості простору для зустрічей та організації невеликих закритих заходів.

До прикладу, геокупол розміру XL обрали наші замовники у якості лаундж зони на гірськолижному курорті (г. Красія, Закарпатська область).



Геокупол ecopod Private розміру XХL (діаметр – 9,5 м) розрахований для проживання 6 людей, проте може вмістити більше 10 осіб (в залежності від внутрішнього планування). Геодезичні куполи цього розміру – це наша особиста рекомендація, адже вони – золота середина між житловими та івент-куполами. Геокуполи XХL можуть бути як котеджами для відпочинку та проведення дозвілля, так і невеликими івент-просторами для зустрічей та заходів. А велика площа та висота дозволяють по-різному планувати внутрішній простір.


Переваги і недоліки геокуполів серії Private

Геокуполи серії Private мають низку переваг:
· економічно вигідне будівництво,
· низькі експлуатаційні витрати,
· екологічність,
· енергоефективність.

Усе це в комплексі дає змогу швидко повернути свої інвестиції, якщо використовувати геокуполи цієї серії для бізнесу.

Детальніше про переваги та технічні особливості геокуполів серії Private ми розповіли тут.

Важливим є той факт, що геокуполи ecopod серії Private можуть мати утеплення та використовуватись, як у літній, так і в зимовий період часу.

Також на усі геодезичні куполи ecopod ми надаємо гарантію експлуатації 5 років.

Щодо недоліків, геодезичні куполи Україна серії Private не дозволяють розмістити велику кількість осіб (максимальна площа найбільшого куполу цієї серії – 70 м2). Тому, якщо ви шукаєте купол для великих заходів чи івентів, зверніть увагу на інші наші серії – Public та Event.

Окрім цього, економічна вигідність геокуполу зростає зі збільшенням його площі, тобто геокупол серії Public буде вигіднішим у порівнянні із серією Private.

Тож обирати вам. А ми завжди готові проконсультувати вас та допомогти із вибором +380673441458.

Дізнатися вартість геокуполів ecopod серії Private можна ТУТ

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію