Cloud Rooftop. Унікальна локація для відпочинку «під хмарами»
Як ми вперше монтували геокупол на даху будинку? Які рішення обрали? За скільки часу реалізували проект?
У цій статті ми розповімо про ще один унікальний проект, до якого ми долучились – популярна локація для відпочинку та фотосесій «під хмарами» у Києві Cloud Rooftop.

Cloud Rooftop знаходиться на Правому березі Києва на даху 28-поверхового будинку, де відкривається чудовий краєвид столиці.

На даній локації ми змонтували геокупол серії Private розміру L (діаметр – 7 метрів). Цей варіант сфери дав можливість замовнику якісно організувати простір, додати до інтер’єру цікаві елементи, які створюють в геокуполі особливу атмосферу.

Геокупол був утеплений, тому Cloud Rooftop працює круглорічно.

Нагадаємо, геокупол серії Private розміру L – ідеальний варіант для глемпінгів та відпочинку. Цей розмір дає можливість змонтувати антресольний другий поверх для додаткових спальних місць та може бути утеплений для круглорічного використання. Детальніше про геокупол цього розміру можна дізнатися ТУТ.

Також на локації реалізована опція «екстра панорама» (збільшене панорамне вікно геодезичного куполу). За рахунок цього із геокуполу відкривається не тільки краєвид панорами Києва, але й неба. Це дало можливість підсилити ефект відпочинку «під хмарами».

Це перший наш проект, який ми реалізували на даху будинку. Тому така локація стала нашим викликом, адже при наявності збільшених вітрових навантажень, потрібно було надійно встановити і закріпити геокупол.
Так, геокупол було встановлено на велику утеплену дерев’яну платформу із додатковою терасою (загальна площа – 100 м2).

Спільно із замовником, нам вдалося якісно змонтувати геокупол. Загалом, ми реалізували проект за 2 місяці.

Зараз локація Cloud Rooftop користується популярністю серед жителів та гостей столиці, там організовують незабутні романтичні побачення та фотосесії.


Хочете створити щось схоже? Маєте ідею та знаєте ідеальну локацію для свого проекту? Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію