Топ продажу - геокуполи ecopod Private L
Розповідаємо про нашу найпопулярнішу модель геокуполів

Серед усієї лінійки геодезичних куполів ecopod (а це 12 розмірів та моделей сфер!) є очевидний лідер, який користується найбільшою популярністю серед наших клієнтів. І у цій статті ми розповімо про нього.


Геокуполи Private L. Характеристика

Geodome Private L - геодезичні куполи ecopod, які найчастіше обирають наші замовники. Їх можна використовувати як в приватних, так і в комерційних цілях.

Площа цієї моделі - 36 м2, діаметр - 7 м, максимальна висота - 4,1 м, вага - 330 кг.

Такі розміри дозволяють змонтувати всередині сфери антресольний другий поверх.

Також геокуполи Private L можуть мати утеплення для використання у літній та зимовий періоди.



Секрет популярності геокуполів Private L та приклади проектів

Чому серед усього асортименту геокуполів ecopod наші клієнти найчастіше обирають саме цю модель? Очевидна причина популярності геодезичного куполу Private L - це його зручний розмір. Така площа дозволяє якісно організувати простір та розмістити все необхідне всередині сфери, змонтувавши там декілька окремих зон: спальну частину, міні-кухню, душову кімнату із санвузлом тощо.

Як ми вже зазначали, ця модель геокуполів може мати антресольний другий поверх для додаткових спальних місць чи іншого нестандартного рішення.

Окрім цього, оптимальна площа дозволяє використовувати нашу еко-споруду у різних цілях: у якості котеджу для відпочинку, або літньої кухні, або центру для ретриту тощо.

Нижче розповімо про декілька таких різнопланових проектів, у яких замовники обрали саме цю модель геодезичних куполів ecopod.


Один із наших недавніх проектів - готель Happy Hill, розташований у Карпатах (с. Яблуниця, Івано-Франківська область). На локації ми реалізували 7 геокуполів для відпочинку серії Private, розмірів L та ХL.

Geodome Private L було встановлено й на території приватної школи для дітей та дорослих Midgard School (м. Київ), як додатковий нестандартний простір для спортивних занять та дозвілля.

А ось замовники із м. Львів (What’s оn Friday) реалізували у геокуполі ecopod Private L повноцінну фотостудію та простір для івентів. Зазначимо, що така сфера була змонтована нами на даху будинку.


Тож, якщо вам потрібен міцний, екологічний та нестандартний простір оптимального розміру для реалізації ваших ідей, обирайте геокупол Private L. Також можете переглянути й інші моделі геодезичних куполів ecopod у розділі «Вироби».

І не забувайте про одну вагому перевагу усіх наших сфер, яка особливо важлива у теперішній час - геокуполи ecopod монтуються надзвичайно швидко. За 21-35 днів ви отримуєте готовий простір для вашого проекту!

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію