FAQ: 10 популярних запитань про геодезичні куполи ecopod
Відповідаємо на найбільш поширені запитання про наші геокуполи

Щодня ми отримуємо багато повідомлень із запитаннями про наші геодезичні куполи. Саме тому у цій статті ми вирішили об’єднати найпопулярніші запитання про геокуполи ecopod та дати відповідь на кожне із них.


1.Де можна переглянути увесь асортимент геокуполів ecopod?

Переглянути асортимент наших виробів можна на цьому сайті у розділі «Вироби». Там ви знайдете інформацію із технічними характеристиками геокуполів, їх призначенням, перевагами тощо.


2.Яка вартість геокуполів ecopod?

Вартість геодезичного куполу ecopod залежить від його розміру та комплектації. Інформація про базові ціни доступна на сайті у розділі «Вироби». Для детальнішого прайсу під ваш проект, телефонуйте нам для безкоштовної консультації за номером +380673441458 або ж залишайте свій запит на сайті.


3.Як отримати комерційну пропозицію ecopod?

Для того, щоб отримати нашу комерційну пропозицію, залишіть свій запит у нас на сайті. Його можна залишити на головній сторінці або у розділі «Вироби» на сторінці того чи іншого виробу.




4.Як правильно вибрати геокупол?

Вибір розміру та комплектації геодезичного купола залежить від того, в яких цілях ви плануєте його використовувати.
Для житлового використання в приватних чи комерційних цілях, обирайте геокуполи ecopod серії Private.
Для використання у комерційних та громадських проектах, обирайте геокуполи ecopod серії Public.
Для великих приватних, громадських та комерційних заходів, обирайте геокуполи ecopod серії Event.


5.Які вимоги до ділянки під геокупол?

Геодезичний купол можна встановити практично у будь-якому місці, адже для нього не потрібен фундамент. Проте, якщо вам потрібна ця еко-споруда для готельного бізнесу, враховуйте такі фактори: можливість проведення комунікацій до обраної ділянки, зручність доїзду та краєвид. Детальніше про вибір правильного місця для геокуполу читайте тут.


6.Що входить у вартість геокуполу під ключ?

У вартість геокуполу під ключ входить: готовий геодезичний купол (каркас, мембрана, кріплення, двері на замку), утеплення, дверний комплект, утеплений подіум та підлога, зовнішня тераса, перила та сходи, внутрішній модуль (укомплектована ванна кімната та міні-кухня), уся інженерія всередині споруди, доставка та монтаж.


7.Який термін реалізації геокуполу?

Виготовлення та монтаж геодезичних куполів ecopod - від 21 до 35 днів. Сфери у наявності ми монтуємо за 3-5 днів.



8.Чи можна використовувати геокупол взимку?

Так, геодезичні куполи ecopod можуть мати утеплення для всесезонного використання. Також всередині наших еко-споруд можна встановлювати кондиціонер/піч/теплу підлогу тощо. Детальніше про енергоефективність сферичних споруд читайте тут.


9.Чи можна змонтувати геокупол самостійно?

Самостійно зібрати нашу сферу можливо, адже при її придбанні ми надаємо усі необхідні інструкції, а також технічний супровід 24/7.


10.Який термін експлуатації геокуполів ecopod?

Термін експлуатації залежить від догляду за сферою та місцевості, в якій вона знаходиться. Ми надаємо гарантію 5 років на кожен геокупол ecopod.
Існують реальні приклади в світі, коли геодезичні куполи використовуються 15-20 років. Так, першому в світі купольному готелю EcoCamp Patagonia (Патагонія, Чилі) цього року виповнилося 22 роки!


Більше інформації про геодезичні куполи ecopod шукайте на цьому сайті або ж телефонуйте нам для безкоштовної консультації за номером +380673441458.

Геодезичні куполи ECOPOD - якість, надійність, гарантія.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію