Геокуполи ecopod із збільшеним панорамним вікном
Розповідаємо про нашу додаткову опцію «extra panorama»

Панорамне вікно - родзинка геокуполів, яка подобається усім без виключення. Саме ця деталь підкреслює нестандартний дизайн сфер та створює відчуття максимальної близькості до природи під час перебування всередині них.

Щоб посилити такий ефект, ми пропонуємо опцію «extra panorama». Про неї детальніше розповідаємо нижче.


Опція «extra panorama» - переваги і недоліки

Збільшене панорамне вікно геодезичного куполу - модифікація від ecopod, створена для тих, хто хоче посилити ефект близькості до природи та отримати ще більше краєвидів. Така опція вигідно виглядає у будь-якому геокуполі, незалежно від розміру.

Очевидна функціональна перевага в тому, що ця модифікація дозволяє отримати ще більше природного світла всередині нашої еко-споруди.

Зазначимо, що при виборі даної опції вартість геокупола залишається незмінною.

Щодо недоліків, то із збільшеним панорамним вікном у сфері є ймовірність великих тепловтрат. Проте їх можна із легкістю компенсувати, встановивши у приміщенні якісні прилади для обігріву.



Для яких проектів підходить ця опція?

Екстра панорама буде доречною у геокуполах, призначених для відпочинку. Ця опція дозволить зробити ваш готель чи глемпінг більш популярним, буде вигідно виглядати як вживу, так і на фотовідгуках гостей вашого комплексу.

Цікаво, що фото біля панорамного вікна є найпопулярнішими серед гостей купольних глемпінгів та готелей.

Так, наші замовники, власники готелю у Карпатах Sky Pod, обрали саме цю опцію для відпочинкових геокуполів у своєму комплексі. Результат ви можете побачити та оцінити на світлинах нижче.


Також збільшене панорамне вікно буде вигідно виглядати у геокуполах, призначених для фотосесій чи відеозйомок. Адже, як ми вже зазначали, така опція забезпечить достатню кількість природного світла всередині сфери.

Cloud Rooftop - унікальна локація для відпочинку «під хмарами». Тут ми реалізували один геокупол із збільшеним панорамним вікном на даху будинку. Тепер на такій локації відбуваються незабутні побачення, фотосесії та відеозйомки.


Ще один бізнес-проект, де вигідно виглядатиме опція «extra panorama» - кафе або лаундж-зона. У такому геокуполі можна буде поєднувати приємний відпочинок із спогляданням фантастичних краєвидів.

Так, саме геодезичний купол із збільшеним панорамним вікном обрали наші замовники для бару при готелі Loft Bar & Apartaments у місті Яремче. Результат роботи на світлині нижче.


Інші модифікації геокуполів ecopod

Окрім «extra panorama», у нас доступна опція «прозорий дах». Цікаве рішення для лаундж зони, купольного глемпінгу, кафе чи ресторану.

Доступні й інші модифікації геокуполів ecopod: різні варіанти кольору геокуполів, дизайну приміщення, платформи та тераси тощо. Детальніше про ці опції можна дізнатися ТУТ.

Телефонуйте для безкоштовної консультації за номером +380673441458 і ми розповімо детальніше про усі можливі опції та зміни, доступні при замовленні геодезичних куполів ecopod.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію