Чому геодезичний купол економічно вигідний?
Розповідаємо, чому геокуполи – вигідна альтернатива традиційним будинкам

Монтаж геодезичного куполу економічно вигідніший, ніж будівництво звичайного прямокутного будинку. Це зумовлено як меншою кількістю необхідних матеріалів, так і самими властивостями сферичних будинків. Нижче пояснюємо це детальніше.


Економія на етапі монтажу

Обравши геокупол, ви починаєте економити вже на етапі будівництва. Адже для даної еко-споруди не потрібен фундамент. Сфера монтується на спеціальну платформу чи терасу.

Кількість необхідних будівельних матеріалів для геокуполу значно менша, ніж для звичайної будівлі. При цьому економія матеріалів не впливає на показники міцності та стійкості геодезичних конструкцій.
Чому геодезичний купол міцний?


Низькі витрати під час експлуатації

Усі матеріали геокуполів ecopod якісні та розраховані на довготривалу експлуатацію. Так, сталеві деталі захищені від корозії, мембрани стійкі до УФ-випромінювання, мають спеціальне захисне покриття.
Матеріали геокуполів ECOPOD

Термін експлуатації геокуполів залежить від місцевості, в якій вони змонтовані та догляду за ними. Варто відмітити, що сферичні еко-споруди прості у догляді і, за умови його регулярності, не втрачають свій початковий вигляд впродовж всього терміну експлуатації.
Як доглядати за геокуполом?


Економія електроенергії

Геокупол є енергоефективним. Так, за рахунок сферичної форми, повітря у цій еко-споруді циркулюється однаковими повітряними масами по колу (немає застійних кутів та протягів). Це забезпечує швидкий обігрів чи охолодження геодезичного куполу. Таким чином, зменшуються витрати на обігрів сфери взимку та кондиціювання влітку.
Чому геодезичний купол енергоефективний?


Швидке повернення інвестицій

З огляду на економічно вигідне будівництво та низькі витрати під час експлуатації, геокуполи сприятимуть швидкому поверненню вкладених фінансів.

Впливає на цей фактор й стрімкий розвиток та високий рівень популярності еко-туризму в Україні. Так, сферичні еко-споруди приваблюють туристів не тільки своєю оригінальною формою і виглядом, але й незвичною атмосферою всередині та можливістю знаходитись максимально близько до природи у комфортних умовах.


Швидка реалізація проекту

Геодезичні куполи ecopod – це не тільки про економію фінансів, але й про економію часу. Так, ми монтуємо сфери на локації максимально швидко (впродовж 5 днів). Загалом, від затвердження проекту до завершення його реалізації в середньому проходить 21-35 робочих днів.

Як ми працюємо?

· Ви заповнюєте бриф на нашому сайті або зв’язуєтесь з нами по телефону для вибору геокуполів і комплектації до них.
· Ми надсилаємо вам детальну пропозицію із цінами, термінами та інформацією щодо комплектації геодезичних куполів.
· Далі ми узгоджуємо усі деталі щодо майбутнього проекту.
· Розробляємо та затверджуємо план майбутнього еко-будівництва.
· Підписуємо договір.
· Виготовляємо та монтуємо сферичну еко-конструкцію на локації.


Як бачите, геодезичні куполи – це справді вигідна альтернатива іншим сучасним будівлям, яка допоможе зекономити ваш час та фінанси. Якщо вас цікавить для еко-споруда для приватного використання чи комерції, телефонуйте нам для консультації +380673441458. Ми допоможемо вибрати та купити геокупол в Україні.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію