Доступні модифікації геокуполів ecopod
Розповідаємо про можливі модифікації наших геодезичних куполів

Геодезичний купол, як і традиційний будинок, може мати багато модифікацій у своїй будові. Для одного проекту буде доцільним монтаж еко-куполу з одним комплектом дверей, хтось обере сферу з збільшеним вікном, а хтось - із склопакетом. Про усі такі можливі зміни та варіації геокуполів ecopod розповідаємо нижче.


1. РОЗМІР

У нашому асортименті є більш, ніж 11 різновидів геокуполів різного діаметру та висоти. Розмір сфер рекомендуємо обирати відповідно до призначення:

Геокуполи ecopod серія Private (площа від 18.4 до 70 м2): приватне використання, еко-курорти, ретрити, глемпінги.

Геокуполи ecopod серія Public (площа від 95 до 182 м2): адміністративні приміщення, рецепції, кафе, ретрити, фітнес-простори.

Геокуполи ecopod серія Event (площа від 260 до 589 м2): масові заходи та івенти до 900 осіб.


2. КОЛІР МЕМБРАНИ
Базовий колір наших еко-споруд - білий. Проте ви можете замовити геокупол у будь-якому іншому доступному кольорі. У такому випадку збільшується термін реалізації сфери на 2 місяці.

На фото представлені геодезичні куполи ecopod в сріблястому кольорі та хакі.

3. КОЛІР КАРКАСУ
Основа нашого геокуполу - його сталевий каркас, доступний у білому чи чорному кольорах. Варто відмітити, що сфера вигідно виглядає і з тим, і з іншим кольором.

У залежності від кольору, каркас не втрачає своїх властивостей (він захищений від корозії і простий у догляді).

4. ПАНОРАМНЕ ВІКНО
Панорамне вікно - родзинка купольної споруди. Особливо, якщо вона виконує функцію готельного котеджу. Тому, щоб надати геокуполу ще більшого wow-ефекту та підсилити відчуття близькості до природи, у нас доступна цікава модифікація - екстра-панорама. Це опція збільшеного панорамного вікна нашої екологічної споруди. Вона подарує ще більше краєвидів та вражень від перебування у геокуполі.

5. ДВЕРІ
Геокуполи ecopod можуть мати різні варіанти дверей та дверних систем: двері на застібці, одинарні двері, подвійні двері, окремий вхід та вихід, ролети тощо.

Також можлива реалізація геокуполу зі склопакетом замість панорамного вікна та дверей. Він енергоефективний та практичний. Детальніше про нього розповідаємо тут.


6. ПЛАТФОРМА
Модифікації може мати й утеплена дерев’яна платформа, на яку монтуються геокуполи ecopod (нагадуємо, для сфер не потрібен фундамент).

Платформа може мати додатковий простір, кріпитися на дерев’яних палях чи геошурупах, мати різний колір та розмір тощо.

7. ВНУТРІШНІЙ ПРОСТІР
Модифікації внутрішнього простору - опція, доступна при виборі пакету Complete (геокупол під ключ). У такому випадку замовник може обрати розміщення основних зон у геодезичному куполі, покрівельні матеріали, текстури тощо.


Також існують індивідуальні модифікації геокуполів під клієнта та локацію, які ми узгоджуємо на етапі планування проекту. У цілому, наша компанія пропонує широкий спектр перевірених рішень та індивідуальний підхід до кожного проекту.

ECOPOD - будуємо геокуполи швидко, якісно та надійно.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію