Візуалізація проекту. Зручна опція при виборі геокуполів ecopod
Розповідаємо, як працює додаткова опція - візуалізація проектів компанії ecopod

Точно уявити, як виглядатиме майбутній проект досить складно. Тут на допомогу приходить зручна додаткова опція компанії ECOPOD Україна – візуалізація проекту. Вона дасть змогу зекономити час та максимально наблизити проект до бажаного стану. Нижче розповідаємо про цю опцію детальніше.


Детальніше про візуалізацію проектів ecopod

Візуалізація проекту – представлення віртуального проекту у трьох просторових вимірах. Опція візуалізації дозволяє розглянути усі компоненти дизайну у правильних пропорціях, реальних кольорах з коректними фактурами; дає змогу побачити, як виглядатиме геокупол ззовні та всередині після закінчення монтажних робіт та якого результату очікувати.


Така додаткова опція у компанії ECOPOD складається із двох важливих етапів:

· Візуалізація розміщення геодезичних куполів на ділянці, їхньої кількості, розмірів, зовнішнього вигляду тощо. Цей етап дасть змогу побачити, як виглядатиме проект в цілому, та, при необхідності, скоректувати розміщення геокуполів, підібрати необхідний розмір, колір зовнішньої мембрани тощо.

· Візуалізація внутрішнього дизайну. Цей етап дозволяє побачити, як поєднуються між собою матеріали, меблі та декор, скоректувати розміщення зон в куполі тощо.

Загалом, 3-d зображення майбутнього геокуполу дадуть змогу переконатися в тому, що екстер’єр та інтер’єр виглядатиме гармонійно і відповідатиме вашим очікуванням.


Які переваги візуалізації проекту?

Опція візуалізації майбутнього геокуполу дає змогу:

· Побачити майбутній проект максимально точно та реалістично.
· Внести корективи до етапу виготовлення та монтажу геокуполу.
· Максимально точно обрати розташування сфер, їхній розмір тощо.
· Візуально «приміряти» будь-який стиль до внутрішнього приміщення.
· Внести зміни до дизайну геокуполу (обрати типи покрівельних матеріалів, розміщення меблів, колірну гаму тощо).

Загалом, можливість створення 3d-візуалізації геодезичного куполу заощаджує і ваш, і наш час. Адже ми вносимо усі необхідні зміни і узгоджуємо усі нюанси ще на етапі планування.


Щоб отримати майбутній 3d-проект геокуполу, ми обговорюємо загальну концепцію майбутнього проекту, здійснюємо попередні заміри ділянки, затверджуємо плани розміщення сфер на ділянці, узгоджуємо внутрішній дизайн геокуполу, план розміщення зон всередині, заповнюємо дизайнерське технічне завдання тощо.

Якщо вас зацікавила така зручна опція, звертайтесь за додатковою консультацією за номером +380673441458. Допоможемо купити геокупол в Україні та реалізувати бажаний проект максимально швидко і якісно.

ECOPOD Україна – виготовлення та реалізація геокуполу під ключ.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію