Музей історії землі. Опція тунельних з’єднань геокуполів
Розповідаємо про унікальний проект “Музей історії землі” та рішення, які ми обрали для даної локації

У цій статті ми розповімо про нестандартний проект, до якого ми мали можливість долучитися - Музей історії землі та цікаву опцію, яку ми реалізували на локації - тунельні з’єднання геокуполів.



Парк та музей історії землі

Парк історії землі Underhill - перший в Україні інтерактивний парк-музей, який розташований у селі Підгір‘я, Івано-Франківської області. На локації є безліч унікальних та цікавих розваг: оригінальні скульптури, вольєри із екзотичними тваринами, дитячі та спортивні майданчики, фуд-корт та сувенірні лавки, музеї та космічні атракції.

Серед помітних родзинок локації можна побачити великі білі сфери, з’єднані між собою. Це геодезичні куполи ecopod, у яких реалізований Музей історії землі.



Опція тунельних з’єднань геокуполів

Музей історії землі реалізований у трьох геодезичних куполах ecopod: великому геокуполі Public L (діаметр - 13 м) та двох менших геокуполах Private XL (діаметр - 8 м), які з’єднані між собою.

Так, у цьому проекті ми вперше застосували опцію «тунельні з’єднання» (з’єднання по типу поглинання). Це дало змогу не тільки збільшити простір музею (загальна площа - 210 м2), але й реалізувати у ньому відокремлені зони. Також таке рішення дозволило зробити музей більш цікавим та нестандартним ззовні.

Загалом, таке сферичне рішення вдало поєдналося із основною тематикою даної атракції - космос та космічні планети.

Зазначимо, що опцію «тунельні з’єднання» геокуполів ми можемо реалізувати й для інших моделей геодезичних куполів ecopod. Весь наш асортимент можна переглянути у розділі «Вироби».



Геокупольне приміщення для проекту «Музей історії землі» було реалізоване нами за 2 місяці. Тепер локація користується популярністю серед відвідувачів і є своєрідним туристичним магнітом Івано-Франківщини.


Хочете створити щось схоже? Маєте ідею та знаєте ідеальну локацію для свого проекту? Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію