Sky Pod Eco Mountain Resort. Купольний готель із краєвидом на Говерлу та Петрос
Як ми реалізовували цей проект? Які рішення обрали? Які нові підходи до монтажу куполу інтегрували?
У цій статті ми розповімо про унікальний проект, де ми виступали в ролі генпідрядника на всіх етапах роботи. І це – купольний готель із краєвидом на Говерлу та Петрос Sky Pod Eco Mountain Resort.
Готель Sky Pod знаходиться, з однієї сторони, на популярній локації для відпочинку – с.Яблуниця із розвинутою інфраструктурою (5 км від Буковелю), і одночасно – на гірських схилах посеред недоторканої природи. Ми допомагали замовнику із пошуком цієї локації, тому врахували усі важливі фактори: вдалий краєвид, зручний доїзд та можливість проведення комунікацій.

У якості відпочинкових котеджів було обрано геокуполи ecopod серії Private оптимального розміру – L. Саме такий розмір сфер дозволив якісно організувати внутрішній простір та додати усі зручності для комфортного перебування всередині геокуполу: комфортна відпочинкова зона біля панорамного вікна, міні-кухня, душова кімната із санвузлом, спальна частина та другий поверх із додатковими спальними місцями.

Також біля кожного геодезичного куполу змонтовано відкриту терасу із відпочинковою зоною, де можна спостерігати краєвид Говерли та Петросу та робити фотознімки.
Геокуполи Карпати утеплені, всередині є піч-камін та інверторний кондиціонер, тому, не дивлячись на прохолодну гірську місцевість, у глемпінгу SkyPod можна відпочивати круглорічно.

Кожний геокупол виконаний у неповторному тематичному стилі, має свої рішення дизайну інтер’єру (Graphite, Hvoya, Camel, Shoko, White, Sunset).
Загалом, таке екологічне будівництво ми здійснили за 4 місяці. У процесі роботи виникли невеликі труднощі в облаштуванні внутрішнього простору. Замовником була обрана опція «екстра панорама» (збільшене панорамне вікно геодезичного куполу). Для такого розміру вікна потрібні відповідні комплекти штор, яких у нашому асортименті не було. Спільними зусиллями із замовником, вдалося знайти відповідний матеріал і тепер в асортименті аксесуарів для геокуполів ecopod є комплекти штор з кріпленням.

Важливо, що у процесі монтажу геокуполів ми використали новий підхід до ізоляції куполу і побудови платформи, завдяки якому отримали повністю незалежні екологічні конструкції. Цей підхід дозволив попередити будь-які потрапляння вологи в наші екологічні споруди.

У цілому, комплекс у Карпатах побудований швидко та ефективно, без важкої техніки та втручання у рельєф ділянки. На сьогодні готель Sky Pod користується великою популярністю серед туристів. Тож за фантастичними краєвидами і якісним відпочинком вам в Sky Pod.

Хочете створити щось схоже? Маєте ідею та знаєте ідеальну локацію для свого глемпінгу? Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію