Edelweiss Glamping. Локація для активного відпочинку на природі
Як ми реалізовували цей проект? Які геокуполи було змонтовано на локації? За який термін?
У цій статті ми розповідатимемо про нестандартний проект у Західній Україні, до якого ми мали можливість долучитися та встановити на локації одразу декілька геокуполів, це – Edelweiss Glamping.

Глемпінг Edelweiss знаходиться у Львівській області (с. Орявчик) на мальовничій локації недалеко від Національного Парку «Сколівські Бескиди» на висоті 900 метрів над рівнем моря, по сусідству з дитячим табором «Едельвейс» і гірськолижним спуском Звенів.

В Edelweiss є безліч активностей та способів провести дозвілля максимально цікаво і нестандартно. Це і екстрим-парк, і прогулянки на конях, і стрільба із лука, і велопрогулянки, і рафтинг, і гірські лижі, і екскурсії. Це місце для справжніх поціновувачів активного відпочинку і наші геодезичні куполи чудово підійшли даній локації.

Так, на локації ми встановили 3 геокуполи ecopod для відпочинку серії Private розмірів М та L (площа 28 м2 та 36 м2). У таких сферах можуть комфортно розміститися 3-4 осіб. Там є усі зручності для комфортного перебування та відпочинку.

До речі, наші геокуполи вдало доповнили ще одні оригінальні відпочинкові споруди, змонтовані на території комплексу – індіанські тіпі. Це житло корінних жителів Північної Америки (відоме нам, як «індіанський вігвам»).


Також на території глемпінгу був додатково змонтований 1 геокупол ecopod серії Public розміру М (95 м2), у якому реалізовано ресторан комплексу.

Нагадуємо, геокуполи серії Public ідеально підходять для кафе, музею, адміністративного приміщення та організації невеликих заходів. Такі еко-сфери представлені у трьох розмірах та вміщають від 100 до 200 осіб. Детальніше про цю серію геокуполів читайте тут.

Усі сфери, змонтовані на території Edelweiss Glamping, були утеплені для цілорічного використання. Загалом, ми реалізували геокуполи на даній локації за 2 місяці.

Зараз глемпінг Edelweiss – популярна локація для активного відпочинку усією сім’єю. Отож, якщо ви шукаєте цікаве місце для відпочинку у Карпатах із великим вибором супутніх розваг та активностей, Edelweiss Glamping – саме те, що вам потрібно.

Хочете створити щось схоже? Маєте ідею та знаєте ідеальну локацію для свого проекту? Телефонуйте нам для безкоштовної консультації +380673441458.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію