Geodome Premium – геокуполи ecopod підвищеної енергоефективності
Розповідаємо про нову преміальну лінійку геодезичних куполів ecopod зі склопакетом

Геокупол – досить зручна споруда, яка може мати багато варіацій та модифікацій. Так, у нас в наявності є геодезичні куполи зі збільшеним панорамним вікном, без панорамного вікна взагалі, з різними типами дверей тощо.

Та відтепер в асортименті геодезичних куполів ecopod з’явились сфери зі склопакетом замість звичайного панорамного вікна та дверей. Нижче розповідаємо детальніше про цей тип геокуполів ecopod.


Особливості геокуполів Premium

Як ми вже писали вище, геодезичні куполи лінійки Premium мають якісний склопакет із панорамними вікнами та дверима. Така надійна герметична система віконної панорами забезпечує сферам кращу регуляцію мікроклімату всередині приміщення.

Геокуполи ecopod Premium доступні у зручному та популярному розмірі – 6 м у діаметрі (площа – 25 м2, висота – 3.56). Оптимальний розмір дозволяє використовувати геокупол у приватних цілях для відпочинку чи у якості літньої кухні. Або ж для комерції як зручний відпочинковий котедж нестандартної форми. У такому еко-приміщенні можуть комфортно розміститися двоє осіб (при можливості, більше).


Переваги геодезичних куполів ecopod Premium

1. Максимальне збереження тепла. За рахунок нової модифікації у вигляді якісного склопакету, геокуполи цієї лінійки мають покращену енергоефективність. Про здатність геодезичних куполів зберігати тепло читайте ТУТ.

2. Різні типи відкривання дверей. У геокуполах Premium можуть бути двері із класичним типом відкривання (розпашні) або ж розсувна система (на вибір).

3. Практичність. Такі сфери досить зручні для якісного відпочинку всередині них, а усі деталі прості у догляді та мають тривалий термін експлуатації.

4. Швидкість реалізації та гарантія. За 21 робочий день ви можете отримати готовий нестандартний еко-простір, на який ми надаємо гарантію 5 років.

Актуальні ціни та пропозиції на геокуполи ecopod Premium дивіться тут.

ECOPOD – нестандартні рішення для бізнесу та приватного використання.

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію