Чому ECOPOD?
10 вагомих причин, щоб обрати геодезичні куполи ecopod
1. Реальні кейси та досвід

Ecopod - це більше 350 побудованих геокуполів на різних локаціях України та за кордоном, 81 виконаний проект та 3 роки успішної роботи. Приклади реалізованих проектів можна переглянути у розділі «Проекти».


2. Власне виробництво

У нас власне виробництво та професійна команда, за рахунок чого геодезичні куполи ecopod виготовляються швидко та якісно.


3. Повний спектр послуг від ідеї до реалізації проекту

Огляд території, план майбутнього проекту, 3-d макет геокуполу, візуалізація інтер’єру та екстер’єру, виготовлення і монтаж геокуполів із обраною комплектацією, підведення необхідних комунікацій і т.д. Обираючи ecopod, вам не потрібно шукати додаткових спеціалістів для реалізації проекту.

4. Великий асортимент

У нас більше 12 різновидів геодезичних куполів: від найменших сфер для приватного використання (площа - 18,4 м2) до найбільших - для великих івентів вмістимістю 900 осіб (площа - 589 м2). Увесь асортимент геодезичних куполів ecopod можна переглянути у розділі «Вироби».


5. Якісні і сертифіковані матеріали

Усі матеріали геодезичних куполів ecopod надійні та розраховані на довготривалий термін експлуатації. Мембрани захищені від УФ-випромінювання, а каркас - від корозії. За рахунок цього наші еко-споруди можна розміщувати у місцевостях із різноманітним кліматом. Детальніше про матеріали геокуполів ecopod читайте тут.


6. Великий вибір доступної комплектації

Утеплення, внутрішній модуль, комунікації, платформа, тераса тощо. У нас є різні варіанти комплектації до геодезичних куполів ecopod, а також вигідні готові пакети із комплектацією - Basic, Smart, Complete. Детальніше про них можна дізнатися тут.


7. Великий вибір модифікацій

Ми пропонуємо більше 10 різноманітних модифікацій та варіацій геокуполів ecopod. Зміна вікна, дверей тераси, кольору мембрани та каркасу тощо. Детальніше про усі модифікації можна дізнатися тут.

8. Швидкість виготовлення

Терміни виготовлення геодезичних куполів ecopod - від 21 до 35 днів. Реалізація проектів («глемпінг під ключ») - близько 6 місяців, в залежності від проекту.


9. Гарантія 5 років

На усі вироби ecopod ми надаємо гарантію 5 років. Так, при наявності браку і неможливості його усунути, ми готові повністю замінити виріб.


10. Технічна підтримка 24/7

Ми гарантуємо повний супровід та технічну підтримку нашими спеціалістами навіть після продажі геодезичних куполів в Україні чи закордоном.


Якщо вас зацікавили геокуполи ecopod, телефонуйте для безкоштовної консультації за номером +380673441458 і ми розповімо вам детальніше про наші еко-споруди.

ECOPOD – геодезичні конструкції для вашого бізнесу та приватного використання.
Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію