7 порад для самостійного облаштування внутрішнього простору геокупола
Розповідаємо, на що саме потрібно звернути увагу при облаштуванні інтер’єру геокупола


Яке основне завдання під час облаштування внутрішнього простору геокуполу? Створення затишної та комфортної атмосфери із усіма зручностями, щоб ваші гості почували себе, наче вдома. Звісно, ми можемо допомогти вам облаштувати інтер’єр геокуполу (опція "геокупол під ключ"). Та якщо ви хочете подбати про це самостійно та проявити креативність, поради нижче вам допоможуть у цьому.


1.Оберіть кольори

Кольори дозволять створити довершену атмосферу у геокуполі. Використовуйте однакові тканини, але різних кольорів, або один колір, але в двох окремих внутрішніх просторах. Не бійтеся різноманіття кольорів, тканин та текстур. Розпочніть із вибору кольору стін та покриття на підлогу.
Нагадуємо, ви можете обрати кольори верхнього видимого шару утеплення геокуполу від ecopod.


2.Подумайте над ключовими меблями

Почніть планувати із базових компонентів таких, як ліжко, диван, стіл та крісла. Обирайте м’які меблі, які дозволять створити відчуття затишку та комфорту у куполі. Оригінальний диван, елегантний журнальний столик і зручне крісло просто must have у вашому геокуполі. Змішайте сучасний дизайн із класичним, але пам’ятайте, що дизайн повинен бути цілісним.



3.Приділіть увагу ванній кімнаті

Оберіть колір та текстуру плитки, подумайте над цікавими раковинами, зеркалами та іншими деталями у ванній кімнаті. У цілому, її дизайн має доповнювати дизайн інших зон у куполі.


4.Виберіть освітлення

Світло - важлива частина інтр’єру геокуполу. Саме воно дозволяє створити ту саму атмосферу домашнього тепла та комфорту. Тому підійдіть до теми вибору освітлення із розумом. Пристосуйте його до інтер’єру геокуполу, додавши люстру над ліжком, великий торшер біля крісла, підвісну лампу над обіднім столом і точкове світлодіодне освітлення у ванній кімнаті та спальні. Грайте з кольорами та формами абажурів; пам’ятайте, що вони також є частиною дизайну інтер’єру геокуполу.



5.Використовуйте килимки

Правильно підібраний килим привертає увагу до меблів, а не відволікає від них. Розмістіть килимок в зоні для відпочинку біля панорамного вікна, а також у приліжковій зоні. Можете подумати над штучним хутром біля каміну або спеціальним килимком для ванної кімнати. Килимки - це чудовий спосіб підкреслити інтер’єр геокуполу.


6.Зверніть увагу на деталі

Вази, подушки, квіти, вазони, статуетки, декоративні тарілки, картини, додаткові пледи - усе це в комплексі не тільки довершить дизайн, але й дозволить створити справді унікальну та неповторну атмосферу у вашому куполі.


7.Завжди залишайте вільний простір

Враховуйте розмір вашого геокуполу та розставляйте меблі таким чином, щоб залишався вільний простір навколо кожної частини. Перебування у сферичних спорудах дарує відчуття невагомості та польоту фантазії. Важливо зберегти їх, не перевантажуючи геокупол деталями інтер’єру.



Таким чином, враховуйте ці поради та не бійтесь експериментів. Адже у геокуполі будь-які ваші ідеї будуть виглядати цікаво та неповторно. У свою чергу, ми завжди готові допомогти вам на усіх етапах - від планування проекту до внутрішнього дизайну.

ECOPOD - будуємо геокупольні глемпінги в Україні та закордоном.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію