Геокупол - ідеальний простір для йоги та ретриту
Розповідаємо, чому геодезичні куполи - вдале рішення для організації та проведення медитаційних занять

Геокупол просто створений для проведення занять, спрямованих на відпочинок душі і тіла. Просто порівняйте: заняття із йоги у стандартному прямокутному приміщенні та у напівсферичному просторі із великим панорамним вікном. Різниця відчутна одразу, чи не так? Нижче розповідаємо про це більше.


Особлива атмосфера напівсферичного приміщення

Напівсферична форма геодезичного куполу здатна вразити не тільки своїй зовнішнім виглядом. Справа в тому, що всередині такої споруди панує особлива атмосфера.

Куполоподібна форма будинку ідеальна з точки зору біоенергетики, відкритий простір – політ фантазії при створенні дизайну.

Об’єм кулі створює ефект неосяжності, а білі поверхні надають відчуття легкості.

Крита частина купола забезпечує тихе, гармонійне місце, наповнене сприятливою енергетикою, прозора передня частина (панорамне вікно) забезпечує потрібну кількість сонячного світла.

У геокуполі чудово займатися фітнесом, йогою, пілатесом, медитувати та відпочивати не тільки тілом, але й душею.




Унікальний зв’язок із природою

Ще одна вагома перевага геокуполу у порівнянні із традиційною будівлею - це відчуття перебування у максимальній близькості до природи, яке створюється завдяки великому панорамному вікну.

Геокупол і сам, наче стає частиною природи, імітує її, переосмислюючи геометрію творіння – Землі, зірок, Місяця, атомів і молекул тіла.


Який геокупол обрати?

Обирайте геокупол, який підійде для ваших цілей та мети. Ви можете обрати невелику модель (Private S,M) для особистих занять і медитації або ж обрати збільшений варіант (Private L, XL) для групових занять. Так, наприклад, наші клієнти у Вінницькій області для Ретрит Центру обрали геокупол площею 50 м2 (Private XL) - приклад на фото нижче.



Детальніше про те, як вибрати геокупол для свого проекту розповідаємо тут.


Тож, якщо ви шукаєте нестандартне та цікаве рішення для ретриту та йоги, геодезичні куполи ecopod - це те, що вам потрібно.

ECOPOD - геодезичні куполи для бізнесу та приватного використання.



Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію