Геокупол ecopod для івентів
Розповідаємо, чому геодезичний купол ecopod - це найкращий простір для проведення івентів

Шукаєте приміщення для проведення івентів? Вам потрібен оригінальний та вигідний простір для святкувань? Хочете додати wow-ефект вашому заходу? У всіх випадках рішення одне - геодезичний купол ecopod. Це велике світле сферичне приміщення, яке підійде для організації і проведення івентів різних масштабів та тематики. Детальніше про переваги такого івент-простору розповідаємо нижче.


Які переваги геокуполу для івентів?

Геодезичні куполи - вдале рішення для івентів, адже вони поєднують у собі дивовижний дизайн із неперевершеною практичністю.

Геокуполи - самозбірні мобільні споруди, які легко змонтувати та демонтувати. Вони надзвичайно міцні, незважаючи на те, що не мають фундаменту. Окрім того, вони не мають внутрішніх опор, що надає вам повну свободу в інтер’єрі.

Сферичні споруди ідеально підходять для проведення заходів у місцевостях із непередбачуваними погодними умовами. Мембрани ecopod здатні витримати навіть найраптовіші та найлютіші зливи. Також вони захищені від сонячного випромінювання.

Сама по собі сферична форма гарантує набагато кращу циркуляцію повітря порівняно із прямокутними конструкціями, а вентиляційні отвори в мембрані додатково допомагають утилізувати гаряче повітря, що накопичується всередині.




Які події можна проводити у геокуполі?

Геодезичний купол підійде для проведення та організації різних за масштабом та тематикою подій. Адже, по-перше, у нашій лінійці представлені геокуполи ecopod різної площі, у яких можуть розміститися від 2 до 900 осіб! А, по-друге, всередині них можна змонтувати все, що забажаєте: сцена, проектор, конференц-зал, бар, ресторан тощо.


Як обрати геокупол для івентів?

Якщо вам потрібна геокупольна споруда для проведення івентів, зверніть увагу на геокуполи ecopod серії Event, у яких можна розмістити до 900 осіб. Якщо ж вам потрібне приміщення для невеликих заходів, обирайте серію Public.

Також нагадуємо вам про нашу вигідну послугу - оренда геокуполу. Обравши її, ви отримуєте готовий тимчасовий простір для вашої події. Наші спеціалісти оперативно монтують геокупол на потрібній для вас локації, а після заходу так само швидко демонтують його.



Як бачите, геодезичні куполи ecopod - це поєднання стилю, безпеки та надзвичайної практичності в одній упаковці. Обирайте унікальні та зручні рішення разом із ecopod!



Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію