Як підготувати ваш глемпінг до осіннього сезону?
Розповідаємо, чому варто інвестувати у осінній декор для глемпінгу та ділимося ідеями щодо нього


Літо пройшло, час подумати про осінній сезон у вашому глемпінгу. Як зробити еко-курорт ще цікавішим для відвідувачів та створити у ньому атмосферу справжньої осінньої казки? Нижче поділимося деякими порадами та рекомендаціями від ecopod.


Чому варто інвестувати у декор для осіннього сезону?

Звісно, ви можете не витрачати фінанси на сезонний декор, проте є низка вагомих причин, яка вмотивує вас переглянути це питання:
По-перше, осінній декор освіжить ваш глемпінг і зробить його цікавим для відвідувачів, які у вас вже відпочивали.
По-друге, такий декор буде вдало поєднуватись та доповнювати природу навколо глемпінгу.
По-третє, просто уявіть, які фантастичні світлини у вашому глемпінгу можна буде зробити. Вони обов’язково привернуть увагу нових відвідувачів.


А тепер переходимо до основного - ідеї осінньої декорації для вашого глемпінгу та основні моменти, які варто врахувати.



Осінні кольори

Помаранчевий, зелений, червоний, золотистий, коричневий, жовтий... Обирайте елементи декору теплих відтінків. Так ви вдало доповните навколишню природу і додасте вашому глемпінгу ще більшого затишку та комфорту.


Сезонні елементи декору

Окрім осінніх кольорів, не забудьте й про сезонні «атрибути» осені. Це може бути композиція із сухого листя на столі у куполі, вінок із сухоцвіття на дверях куполу, фруктова корзина на кухні тощо.


«Утеплення» глемпінгу

Звісно, наші геокупольні котеджі утеплювати не потрібно, адже вони вже йдуть з якісним утеплення. Вам варто подумати про такі елементи, як пледи, килимки, покривала, подушки тощо. Подумайте, де їх розмістити у куполі і не забудьте про відкриту терасу. Поставте на терасі додаткові пледи біля зони для відпочинку.


Додаткове освітлення

Можете подумати над тим, щоб встановити у куполах невеликі торшери, поставити на столі та приліжкових тумбах свічки. Точкове освітлення дозволить створити затишну та романтичну атмосферу.


Святкова декорація

Звісно, перше місце щодо тематичної осінньої декорації можна віддати святу Хелловін, яке стає дедалі популярнішим в Україні.
Тож поставте біля куполів декілька помаранчевих гарбузів, додайте тематичних елементів у куполі і відвідувачі вашого глемпінгу неодмінно поділяться яскравими світлинами із рекомендаціями вашого комплексу у себе на сторінках в соціальних мережах.


Додаткові позиції для меню

Якщо у вашому глемпінгу є бар, кафе або можливість замовлення їжі, обов’язково додайте у своє меню більше зігріваючих напоїв (какао, глінтвейн) та сезонних страв із гарбуза, грибів тощо.



Результат

Отож, поєднайте кольори, текстури та декор, щоб створити цілісну композицію. У результаті ваш глемпінг стане чудовим місцем для відпочинку у прохолодні осінні дні. Бажаємо успіху!


Цікавить опція «глемпінг під ключ»? Телефонуйте для безкоштовної консультації - +380673441458.

ECOPOD - будуємо геокупольні глемпінги в Україні та закордоном.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію