Топ-3 найпопулярніші моделі геокуполів ecopod
Розповідаємо про найбільш популярні моделі геодезичних куполів ecopod серед наших замовників


Геокуполи Private L

Очевидний лідер серед усієї лінійки геодезичних куполів ecopod - Private L. Все завдяки оптимальній площі цієї сфери - 36 м2. Такий розмір дозволяє використовувати геокупол як у приватних цілях, так і у комерції.

Саме ця модель геокуполів є найпопулярнішою серед власників глемпінгів/готелей. Адже у сфері такого розміру можна реалізувати все для комфортного відпочинку (спальна зона, кухня, ванна кімната). Окрім того, тут можна змонтувати невеликий другий поверх для додаткових спальних місць або у якості місця для зберігання речей.

Ця модель настільки популярна, що ми присвятили їй окрему статтю. Тож детальніше про геокупол Private L читайте тут.



Геокуполи Private XL

Наздоганяє лідера дещо збільшена модель геодезичних куполів ecopod - Private XL. Створена вона для тих, кому хочеться до попередньої моделі додати трохи більше простору та можливостей, адже її розмір - 49,5 м2.

Збільшений розмір дозволяє якісно відокремити у куполі основні зони та розмістити більшу кількість осіб.

Якщо геокупол Private L використовують як для комерції, так і у приватних цілях, то модель Private XL популярна виключно серед бізнесу. У ній реалізують простір для відпочинку, фотостудію, фітнес-простір тощо.



Геокуполи Public L

Очевидний лідер серед геокуполів великих розмірів - модель Public L, площею 132 м2.

Замовникам у цій сфері подобається все: оптимальна ціна, площа та можливості. І саме у цій сфері можна реалізувати додатковий простір у вигляді повноцінного другого поверху.

Завдяки такій функціональності, геокупол Public L використовують як адмінприміщення, простір для невеликих івентів, громадських проектів тощо.


Зазначимо, що усі ці моделі можуть мати утеплення та використовуватися цілорічно. Також на ці вироби ми надаємо гарантію 5 років, а термін їх виготовлення варіюється від 21 до 35 днів, в залежності від обраного розміру.

ECOPOD - геодезичні куполи №1 для бізнесу та приватного використання.

Переглянути увесь асортимент геокуполів ecopod можна за цим посиланням.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію