Геодезичні куполи ecopod для приватного використання
Розповідаємо, які геокуполи обрати для приватного використання та що у них можна реалізувати

Геодезичні куполи не тільки цікаві на вигляд, але й досить практичні та вигідні. Саме тому наші клієнти часто обирають їх для приватного використання. Детальніше про некомерційне використання геокуполів розповідаємо нижче.


Що можна реалізувати у геокуполах для приватного використання?


Багатофункціональність, мобільність, великий вибір комплектації та розмірів дозволяють використовувати геокупол як завгодно. Ось декілька цікавих ідей:
  • Ви можете встановити геодезичний купол на ділянці власного дому та організувати всередині літню кухню.
  • Окрім цього, сферу можна змонтувати на дачній ділянці у якості додаткового приміщення для сімейного відпочинку чи зберігання потрібного інвентарю.
  • Також це може бути простір для ретриту, фітнесу чи будь-якого вашого хобі.




Який розмір геокуполу обрати для приватного використання?

Private S (площа - 18,4 м2)
Наша найменша модель геокуполу. Завдяки компактному розміру, його можна розмістити навіть на задньому подвір’ї. Вдале рішення для того, кому потрібне невелике приміщення, наприклад, для літньої кухні.

Private M (площа - 26,5 м2)
Оптимальне рішення для того, кому потрібний простір більшого розміру для цілорічного використання, адже ця модель може мати утеплення.

Private L (площа - 36 м2)
Якщо вам потрібно ще більше простору та можливостей, обирайте цю модель. Адже саме тут можна змонтувати відокремлені зони і, окрім цього, додатковий антресольний другий поверх. Дана модель також може мати утеплення.


І не забувайте про основну перевагу геодезичного куполу - невелика кількість будівельних матеріалів та відсутність фундаменту, дозволять встановити його швидко і вигідно.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію