Геокупол ecopod для ресторану/кафе/бару
Розповідаємо, як можна використовувати геодезичні куполи ecopod у ресторанному бізнесі

Плануєте відкрити кафе чи ресторан? А може додати родзинку вже існуючому закладу? Геокуполи ecopod ідеально підійдуть як для першого, так і для другого завдання. Детальніше про це розповідаємо нижче.


Виділяйтеся!

Смачна їжа - це лише частина успіху ресторанного бізнесу. Важливо виділятися чимось особливим серед численних конкурентів таким чином, щоб відвідувачі обирали саме ваш заклад.

Унікальні і незвичні рішення - те, що допоможе додати вашому закладу родзинки та зробити його популярнішим. Одне із таких нестандартних рішень - геодезичні куполи, які є не тільки цікавими на вигляд, але й багатофункціональними. Про те, як їх можна використовувати у ресторанному бізнесі, розповідаємо нижче.



Геокупол як повноцінне кафе

Геодезичний купол може бути не просто частиною вашого закладу, а й повноцінним закладом! Обравши геокупол ecopod більшого розміру, всередині нього вам вдасться реалізувати і кухню, і адмін-частину, і зал для гостей.

Для такого рішення зверніть увагу на геодезичні куполи ecopod серії Public розмірів M, L, XL.


Геокупол як окрема зона для прийому їжі

Якщо у вас вже є ресторанний бізнес у готовому приміщенні та ви шукаєте оригінальне рішення для вашої тераси, встановіть там геокуполи у якості відокремлених зон для прийому їжі. Таке рішення зробить ваш заклад не тільки цікавішим, але й дозволить використовувати терасу цілорічно.

Для цього рішення обирайте геокуполи ecopod серії Private розмірів S, M.



Геокупол як лаундж-бар

Цей варіант підійде для того, хто вже має готовий заклад, але хоче його розширити та урізноманітнити. У такому випадку геодезичний купол у якості відокремленого лаундж-бару із більярдом, баром та зоною для релаксу - це те, що вам потрібно.

У якості лаундж-бару підійдуть геокуполи ecopod середніх розмірів. Обирайте геодезичні куполи ecopod серії Private розмірів L, XL, XXL та серії Public розмір М.


Геокупол як простір для святкувань

Ще одне популярне рішення - встановлення геодезичного куполу на території вашого закладу для проведення святкувань. У такому оригінальному сферичному просторі будь-який івент стане незабутнім.

Для цього рішення обирайте геодезичні куполи ecopod збільшеного розміру серії Event із вмістимістю від 100 до 900 осіб.


І не забувайте, яке б рішення ви не обрали, усі геокуполи ecopod можуть мати якісне утеплення та використовуватись цілорічно.

ECOPOD - нестандартні геодезичні рішення для вашого бізнесу.



Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію