SHELL TENT. Новий виріб від ecopod
Характеристики та переваги нашого нового виробу, новинки на українському ринку – еко-споруди у формі мушлі Shell еcopod

Shell еcopod – новий еко-виріб нашої компанії для тих, хто цінує креативність, комфорт та природу. Нестандартний дизайн у поєднанні із ефективними властивостями роблять цю «мушлю» унікальною на ринку еко-споруд. Нижче розповідаємо про неї детальніше.

З чого виготовлений Shell еcopod?

Shell ecopod вражає не тільки зовнішнім виглядом. Усі деталі, із яких виготовлений наш виріб, є міцними та якісними, що гарантує довготривалу експлуатацію цієї еко-споруди. Shell tent – це:

  • дугоподібний сталевий каркас, захищений від корозії;
  • склопакет із гартованого скла, який забезпечує енергоефективність та достатню звукоізоляцію;
  • архітектурна ПВХ-мембрана, захищена від УФ-випромінювання та із само миючим ефектом;
  • дерев’яна платформа, яка забезпечує стабільність та міцність основи;
  • надійне утеплення, яке надає можливість користуватися спорудою протягом усього року.

Яке призначення Shell ecopod?

Shell ecopod створений для комфортного відпочинку на природі. Споруду можна використовувати для глемпінгів, еко-курортів, ретрит-центрів, готелів та інших відпочинкових комплексів.

Весь намет може вмістити 2-4 осіб. Всередині можна розмістити усі необхідні зручності для комфортного відпочинку: двоспальне ліжко, кухонний модуль, зону для відпочинку із диваном та столом, окрему душову кімнату із санвузлом.

Велике панорамне вікно такого luxury-намета забезпечує максимальне єднання із природою навколо. Тому рекомендуємо встановлювати Shell dome на природніх рівнинних локаціях, наприклад, ліс, поля, місця біля водойм тощо.


Додаткові переваги

Екологічність.
Оскільки Shell dome - це модульна збірна конструкцыя, то її можна легко та швидко побудувати в більшості природних екологічно чутливих зонах. У процесі будівництва навколишнє природнє середовище рідко розкопується та руйнується, тому у випадку демонтажу, територія залишається такою ж, як і була.

Енергоефективність.
Напівкругла будова та відсутність застійних кутів забезпечують відмінну цикруляцію повітря і, як наслідок, швидший обігрів чи охолодження повітря. Також додає ефергоефективності й наш якісний та надійний склопакет.

Економічність.
Зважаючи на невелику кількість будівельних матеріалів, швидкість виробництва і монтажу (від 21 до 35 днів), а також низькі експлуатаційні витрати, Shell ecopod є вигідною інвестицією, у порівнянні із більш традиційними будівлями.

Унікальність.
Залишається додати, що Shell tent – це новинка на українському ринку, тому популярність вашого майбутнього глемпінг-бізнесу із такою унікальною спорудою є очевидною.



Загалом, Shell ecopod – це ідеальний варіант для того, хто шукає нові форми відпочинку та хоче відчути максимальне єднання з природою у поєднанні із комфортом та затишком.

Технічні характеристики та повна вартість виробу тут

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію