Внутрішній модуль геокуполів ecopod, призначених для відпочинку
Розповідаємо про основні зони всередині геодезичних куполів ecopod та відповідаємо на ключові запитання про них

Геокупол - намет оригінальної форми, який за рівнем затишку та комфорту не поступається готелям преміум-класу, адже всередині сфери можна розмістити усе для комфортного відпочинку та проведення дозвілля. Детальніше про це розповідаємо нижче.


Універсальність внутрішнього простору у геокуполі

Розпочнемо із фактів - у геодезичному куполі, як і у звичайній будівлі, можна реалізувати все, що завгодно. Сфера може бути:
  • і кафе із основною зоною для розміщення столиків, лаундж-зоною та баром;
  • і фітнес-залом із зоною для занять та адміністрацією;
  • і кінотеатром із трансляцією фільмів прямо на стінах конструкції;
  • і музеєм із виставковою залою та адміністрацією;
  • і простором для проведення івентів та конференцій із великою основною залою тощо.

Та у цій статті ми поговоримо про геокуполи, які виконують функцію котеджу для відпочинку та проведення дозвілля.

Зазначимо одразу, що у такій еко-споруді можна розмістити усі необхідні зручності для комфортного відпочинку. Далі розповідаємо детальніше про зони, які можна реалізувати у геодезичному куполі ecopod.

Зона для відпочинку
Велике панорамне вікно, а поруч: зручне м’яке крісло для відпочинку та мініатюрний столик для чаю і книги; крісло-качалка та підставка для ніг; стільці та столик для прийому їжі тощо. Варіантів дизайну цієї частини геокуполу багато, але результат єдиний - це найпопулярніша зона для фотографій серед гостей геокупольних готелей.
Спальна зона
Одно- чи двоспальне ліжко, із якого можна бачити світанки та заходи сонця, кондиціонер чи/та піч-камін, приліжкові столики та лампи. Завдання цієї зони - забезпечити якісний відпочинок та міцний сон гостям геокуполів.
Кухонний модуль
«Як удома» - девіз нашої кухні у геодезичному куполі ecopod, адже тут може бути все: від основної зони для приготування їжі із усім необхідним кухонним приладдям до відокремленої обідньої частини для прийому їжі.
Туалетний модуль
Наша «таємна кімната» у геокуполі, адже її, на перший погляд, не видно. Туалетний модуль - це завжди відокремлена кімната нашої сфери, у якій можна розмістити повноцінну душову кабіну, туалет, біде, рукомийник тощо.

Відповідаємо на важливі запитання про геокуполи ecopod, призначені для відпочинку та їх внутрішній модуль

1.Який обрати розмір відпочинкових геокуполів?
У нас є ціла серія геокуполів, призначених для житлового чи комерційного використання - це серія «Private». Оптимальні розміри для реалізації приміщень для відпочинку: M, L, XL. Площа цих геокуполів дозволяє реалізувати усі вищеперераховані зони, а розміри L та XL дозволяють ще й змонтувати у сфері другий поверх із додатковими спальними місцями.

2. Чи входить у вартість дизайн приміщення та меблі?
Це питання залежить від вибору одного із наших пакетів пропозицій (Basic, Smart, Complete). Так, при виборі опції «геокупол під ключ» (пакет Complete) у вартість входить дизайн приміщення, кухонний та туалетний модулі, а також попередня візуалізація внутрішнього простору. Детальніше про цю опцію ТУТ.
Зазначимо, що розміщення основних зон у геодезичному куполі та дизайн приміщення може змінюватися і погоджуватись із замовником ще на етапі візуалізації. До кожного розміру та типу геокуполів серії «Private» у нас розроблено декілька варіантів планувань із готовими 3-d моделями.
При виборі самостійного облаштування внутрішнього простору нашої сфери, ми надаємо необхідні інструкції та технічний супровід 24/7.

3. Чи потрібно замовляти додаткових спеціалістів для проведення необхідних комунікацій у відпочинковому геокуполі ecopod?
Проведення всіх комунікацій, реалізація вентиляційної системи та підключення електромереж входить у деякі наші пакети пропозицій (Smart та Complete). Тому, при їх виборі, додаткових спеціалістів викликати не потрібно.

4. Чи розраховані геокуполи ecopod для відпочинку у зимовий період?
Геодезичні куполи ecopod мають якісне, перевірене на топових локаціях, утеплення для їх всесезонного використання. Також всередині сфери можна розмістити різноманітні прилади для обігріву. Таким чином, ви зможете самостійного регулювання температури у приміщенні.


Окремо слід зазначити, що геокуполи - це оригінальний простір для відпочинку, який стає дедалі популярнішим серед поціновувачів проведення дозвілля із комфортом та у максимальній єдності з природою. А ще такий різновид еко-споруди ми виготовляємо надзвичайно швидко - від 21 до 35 днів.

Таким чином, геодезичні куполи ecopod - це не тільки зручно і оригінально, але й вигідно та швидко.


Переглянути реалізовані нами глемпінги та геокупольні готелі можна у розділі «Проекти».


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію