Як правильно обрати геокупол ecopod? 4 прості кроки
Розповідаємо, які фактори варто врахувати при виборі геодезичного куполу ecopod

У асортименті геокуполів ecopod більше 12 різновидів. Серед такої кількості досить складно зорієнтуватися та обрати потрібну сферу. Саме тому нижче ми пропонуємо просту інструкцію, як обрати геодезичний купол для вашого проекту.

Ми також готові вас проконсультувати та надати необхідні рекомендації щодо вибору потрібної сфери по телефону. Контакти для безкоштовної консультації - +380673441458.

Крок 1. Призначення
Вибір геодезичного купола першопочатково залежить від того, в яких цілях ви плануєте його використовувати.

Так. для житлового використання в приватних чи комерційних цілях (для глемпінгів, еко-курортів, ретриту тощо), обирайте геокуполи ecopod серії Private.

Для використання у комерційних та громадських проектах (для кафе, музею, адміністрації, івентів до 200 осіб тощо), обирайте геокуполи ecopod серії Public.

Для великих приватних, громадських та комерційних заходів (для проведення івентів, форумів, концертів, конференцій), обирайте геокуполи ecopod серії Event.

Крок 2. Технічні характеристики
У кожній серії геодезичних куполів ecopod (Private, Public. Event) є різні розміри.
Тому при виборі сфери, дивіться на її технічні характеристики (діаметр, площу, висоту).

Зверніть увагу, що кожен розмір наших геокуполів має свої особливості (може мати додатковий простір, другий поверх тощо).

Інформація щодо цього також є на нашому сайті на сторінках того чи іншого геокуполу: серія Private, серія Public, серія Event.
Крок 3. Комплектація
Обравши геокупол потрібного розміру, варто визначитись із його додатковою комплектацією.

Загалом, у нас є три пакети готових рішень (Basic, Smart, Complete): від базової комплектації до повної, включно із внутрішнім модулем.

Ці пакети є вигідними, адже дають змогу зекономити і час, і гроші. Детальніше про них розповідаємо тут.

Крок 4. Модифікації
І тільки тоді, коли ви визначились із вибором геодезичного куполу та його комплектації, можна переходити до завершального етапу - вибір модифікації.

Так, ви можете ще більше індивідуалізувати геокупол для свого майбутнього проекту, обравши для нього відповідні модифікації. Це може бути збільшене панорамне вікно, чи додатковий комплект дверей, або інший колір верхньої мембрани тощо.

Детальніше про всі доступні модифікації розповідаємо тут.


Ось і все. Обравши купол потрібного розміру, його комплектацію та модифікації, ви можете переходити до замовлення. А ми, у свою чергу, зробимо все необхідне для того, щоб вже через 35 днів ви отримали готову сферу! І не забувайте, що на усі вироби ecopod діє гарантія 5 років!


ECOPOD - надійні та якісні геодезичні куполи для бізнесу і приватного використання.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію