Oracle. Оригінальний виріб для відпочинку із підвісними гамаками
Розповідаємо про креативну розробку нашої команди - альтанка для відпочинку Oracle


Обрати правильний декор для відпочинкової зони біля будинку - непросте завдання. Серед усього вибору альтанок, лежаків та гамаків важко знайти не тільки практичний, але й стильний виріб.
Та ми пропонуємо нашу авторську конструкцію, яка стане і практичною, і стильною окрасою будь-якої відпочинкової зони - це модель із гамаками «Oracle». Далі розповідаємо про неї детальніше.


Призначення виробу Oracle

Oracle - оптимальний варіант облаштування зони відпочинку на задньому дворі вашого дому або громадського простору.

Даний виріб є окрасою території для відпочинку та дарує відчуття розслаблення і релаксу. А, завдяки оптимальному розміру (площа - 11,2 м2, висота - 2,6 м), буде вдало виглядати як на невеликій присадибній ділянці, так і на просторому пляжі на березі моря.

Альтанка Oracle має 3 зручні гамаки для відпочинку та 1 підвісний столик. У ній ідеально засмагати на сонці в компанії, насолоджуючись прохолодними напоями.


Дизайн виробу Oracle

Oracle має стильний нестандартний дизайн. Круглі металеві орбіти створюють відчуття космічності та невагомості. Це те, що треба для приємного відпочинку в гамаку.

Загалом, такий виріб можливий у двох кольорах - чорному та білому. Два варіанти виглядають вдало та є зручними у догляді.

Варто зазначити, що ця нетипова альтанка для відпочинку подобається не тільки дорослим, але й дітям. А її стильний футуристичний дизайн чудово доповнює будинки в стилі хай-тек та геодезичні куполи.



Переваги виробу Oracle

Конструкції із металу - це найбільш міцні вироби, які прослужать тривалий час. До того ж, усі сталеві орбіти нашого Oracle пофарбовані порошковим методом, мають комплект оцинкованого кріплення, завдяки чому він захищений від корозії.

Така модель виробу ecopod є досить мобільною та може легко транспортуватися на різні локації.

Окрім того, виготовляється Oracle досить швидко. Всього 21 день і ви отримуєте готову альтанку, яку можна встановлювати на вашій території та насолоджуватись відпочинком у ній.

Не забувайте, що на усі вироби ecopod діє гарантія 5 років без додаткових доплат! Тому ви отримуєте не просто стильну та практичну, але й якісну та надійну конструкцію для вашої території!

Якщо вас зацікавив виріб Oracle, телефонуйте нам за додатковою інформацією +38 067 344 14 58 або замовляйте у нас на сайті ecopod.ua у розділі «Вироби».


Дізнатися вартість моделі Oracle можна тут.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію