EcoSpace Sea Glamping. Наш власний геокупольний глемпінг
Розповідаємо про наш власний кейс - бутік-глемпінг EcoSpace біля Київського моря


Ми неодноразово реалізовували глемпінги і геокупольні готелі під ключ і бачили, якою популярністю вони користуються. Враховуючи успішність такого геокупольного бізнесу в Україні, ми із партнерами вирішили відкрити свій власний геокупольний готель. Адже одна справа реалізовувати проекти на замовлення, інша - їх запускати та керувати ними. Це новий досвід та виклики.
У результаті у нас з’явилася ціла мережа глемпінгів EcoSpace, перший із яких - у Київській області на березі Київського водосховища. Про нього ми й розповімо нижче.


Бутік-глемпінг EcoSpace

Для комплексу EcoSpace була обрана цікава та мальовнича локація - берег Київського моря у тихому селі Толокунь, Вишгородського району. Місце, яке повністю відповідає загальній концепції нашого готелю - якісний і спокійний відпочинок від метушні великого міста у максимальній близькості до природи.


Куполи на локації

На локації ми змонтувати 6 геокуполів серії Private розмірів L тa XL, у яких вільно можуть розміститися 2-4 осіб.

А оскільки для наших еко-споруд не потрібен фундамент, їх вдалося розмістити максимально близько до берегової лінії, щоб можна було насолоджуватися морським краєвидом прямо із купола.

Кожен геокупол, призначений для відпочинку, має свій дизайн, відтворюючи природну стихію. Таким чином, збережена ідея комплексу - відчуй природність (оригінал - feel the nature).

У якості адмінприміщення та зали для проведення івентів, ми обрали геокупол Public L (площа 132 м2), у якому реалізували два повноцінних поверхи. Загалом, у приміщенні такого розміру може розміститися до 150 осіб.


Виклики

Варто відзначити, що не обійшлось без викликів. Так, від кінця лютого 2022 року територія нашого комплексу знаходилась під контролем російських окупантів. Під час цього періоду була повністю зруйнована берегова лінія. Після звільнення місцевості, нам вдалося її відновити та укріпити.

Також комплекс був реконструйований, а на території добудовано ще два додаткових купола для відпочинку серії Private розміру XL (площа 49,5 м2).

На даний момент ми відновили роботу нашого бутік-глемпінгу EcoSpace та запрошуємо оцінити усі його зручності.


А якщо ви хочете створити щось схоже, телефонуйте нам для безкоштовної консультації - 38 067 344 14 58.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію