Геокуполи ecopod серії Public
Ідеальні для кафе, музею, фітнес-простору та проведення невеликих заходів…

У цій статті ми розповімо про геодезичні куполи ecopod серії Public – золоту середину між приватними геокуполами та івент-просторами.

Зверніть увагу! У нас є опція оренди цієї серії геокуполів. Детальніше про це нижче.


Доступні розміри та призначення геокуполів серії Public

Геокуполи ecopod серії Public – це сферичні екологічні споруди більшої площі, у порівнянні із серією Private (геокуполи для приватного використання і глемпінгів). Такі геодезичні куполи є ідеальним варіантом для:
· адміністративного приміщення;
· рецепції;
· кафе;
· ретриру;
· фітнес-простору тощо.
Геокуполи цієї серії можуть бути реалізовані, як невеликий громадський чи івент-простір, оскільки вміщають від 100 до 200 людей (в залежності від розміру). Нижче розповімо детальніше про кожен із розмірів.


Геокупол серії Public розміру М (діаметр – 11 м). Найменший варіант цієї серії, який може вмістити до 100 осіб. Може мати утеплення та використовуватись круглорічно. Геокупол цього розміру підходить для невеликих громадських ініціатив чи бізнесу.

До прикладу, саме такий розмір геокуполу обрали наші замовники у якості простору для проведення святкувань у садибі розваг «Точка збору» (с. Терентіївка, Полтавська область).
Також геокупол серії Public розміру М був змонтований для парку розваг SpacePark у м. Івано-Франківську. Геокупол виступає в якості сучасного космічного музею.


Геокупол Україна серії Public розміру L (діаметр – 13 м). Це найпопулярніша модель серії Public, яка також може мати утеплення та використовуватись всесезонно. Очевидна перевага сфери такого розміру – тут можна спроектувати повноцінний другий поверх, який може стати чудовою лаундж-зоною вашого івент-простору. Геокупол розміру L вміщає до 150 осіб.

Саме цей розмір геокуполів ми обрали для реалізації адміністративного приміщення та івент-простору для нашого проекту – бутік-готелю EcoSpace.
Також геодезичний купол Україна серії Public розміру L обрав замовник для проекту Sirka Sport – локації для івентів та відпочинку з водними атракціями та іншими активностями.


Геокупол серії Public розміру XL (діаметр – 15 м). Найбільша модель цієї серії. За рахунок збільшеної площі, має більше простору, вміщає до 200 осіб та може мати повноцінний другий поверх і утеплення. Ідеальний варіант для цікавих громадських і бізнес-проектів.

До прикладу, геокупол такого розміру був змонтований нами на Спортивній площі у Києві для реалізації нестандартного проекту – купольного кінотеатру з проектором 360 на локації космічно-новорічного ярмарку від ТРЦ Gulliver. Всередині куполу транслювалися лазерні та проектні шоу.


Переваги геокуполів серії Public

Очевидна перевага геокуполів серії Public – це їх нестандартний та оригінальний вигляд у порівнянні із традиційними будівлями. Тож гості чи відвідувачі вашої еко-будови точно не залишаться байдужими.
Окрім цього, геокуполи ecopod будуються значно швидше, ніж будинки із фундаментом (до 28 днів), а саме еко-будівництво економічніше та вигідніше.
Тому, якщо вам потрібно зекономити час та матеріали, реалізувавши ваш проект швидко і вигідно – геокуполи вдалий варіант для цього. При цьому, наші сферичні будинки якісні і надійні, на підтвердження цього факту, ми надаємо гарантію на усі вироби – 5 років.

Детальніше про переваги та технічні особливості геокуполів серії Public ми розповіли тут.

Ще одна перевага геокуполів серії Public – їх можна взяти в оренду. Якщо вам потрібен тимчасовий оригінальний та зручний еко-простір для вашого проекту, ми можемо швидко змонтувати геокупол на потрібній вам локації, після чого так само швидко його демонтувати. Усе відбувається оперативно та професійно. Детальніше про цю опцію можна дізнатися, зателефонувавши нам для консультації +38 067 344 14 58.

Дізнатися вартість геокуполів ecopod серії Public можна ТУТ


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію