Як перевірити якість геодезичних куполів?
Розповідаємо про те, як самостійно визначити чи якісний геодезичний купол


Плануєте придбати геокупол для власного використання? А може вам потрібен геодезичний купол для глемпінгу і ви не знаєте, за якими критеріями обрати виробника та його продукт? Інформація нижче допоможе вам у виборі справді якісної та надійної сфери.


Етап «До»

Перш, ніж звернутися до виробника та перейти до оцінки якості геокуполу, визначтесь із такими важливими моментами:

  1. Бюджет. Порахуйте, скільки фінансів ви готові інвестувати у свій проект та у геокуполи, зокрема. Пам'ятайте про це, починаючи спілкуватися із компанією-виробником.
  2. Призначення. Одразу впишіть у свій бізнес-проект, як ви плануєте використовувати геодезичні куполи. Майте це на увазі, представляючи свій проект виробникові.
  3. Час. Встановіть крайній термін доставки куполів. Так ви зможете побачити, хто із виробників зможе вкластися у ваші терміни.
  4. Пошук надійного виробника. Розпочніть свій пошук в інтернеті, перевірте відгуки та рекомендації, проконсультуйтеся із декількома компаніями, перевірте історію компанії та її цінності, оцініть реалізовані кейси. Витратіть достатньо часу на це, якщо ви хочете отримати максимально якісний та надійний геодезичний купол, який прослужить не один рік, незалежно від того, як ви будете його використовувати.

Оцінка геокуполу. Фактори, які впливають на його якість

Тепер переходимо безпосередньо до оцінки геокуполу. Ось декілька порад, які допоможуть зробити правильний вибір:

  • Зверніть увагу на каркас геокуполу.
Уточніть із яких матеріалів він виготовлений, яку має товщину та інші показники. Адже важливо, щоб каркас був якісний, захищений від іржі та будь-яких інших пошкоджень.
Наприклад, каркас геодезичних куполів ecopod виготовлений з оцинкованої сталі, яка додатково покрита порошковою фарбою (білою або чорною) для кращого захисту.

  • Оцініть зовнішню мембрану геокуполу.
Попросіть у виробника геокуполів сертифікати вогнестійкості мембрани. Уточніть, яка товщина зовнішнього покриття та захист від ультрафіолету. Зверніть увагу на товщину швів мембрани. Також буде корисно, якщо компанія-виробник зможе вам запропонувати колір мембрани на вибір.
Нагадуємо, мембрани геокуполів ecopod стійкі до ультрафіолету, мають антигрибкове покриття та самомиючий ефект. Окрім цього, їхні шви паяються єдиним в Україні ТВЧ-станком компанії Frosstrom (ширина швів – 30 мм).

  • Перевірте ізоляцію (утеплення геокуполу).
Ізоляція допомагає не тільки підтримувати необхідну температуру всередині, але й створює гарний та охайний візуальний ефект. Проконсультуйтесь зі своїм постачальником, яка ізоляція рекомендована у вашому регіоні. Іноді достатньо використовувати звичайне утеплення, яке дозволяє підтримувати прохолодну температуру влітку та тепло взимку (від мінус 15 градусів до плюс 25 градусів). Однак, якщо температура виходить за межі вищезазначеного діапазону, вам слід подумати про додатковий шар ізоляції.
Ці питання потрібно попередньо узгодити із компанією-виробником геокуполів.
Геодезичні куполи ecopod мають якісне утеплення, яке перевірене нами на практиці на найкращих локаціях України і не тільки. Також ми проводимо огляд обраної ділянки для геокуполу та консультуємо щодо необхідності додаткового шару утеплення.

  • Гарантія — це елемент, який ви завжди повинні перевіряти у компанії-виробника.
Уточніть про наявність гарантії на геодезичні куполи та дізнайтесь, як вона працює.
Компанія ecopod надає гарантію 5 років на усі геокуполи, незалежно від розміру та комплектації. У випадку наявності браку та неможливості його усунути нашими спеціалістами, ми замінимо виріб. Окрім того, після продажу геодезичного куполу, ми надаємо необхідну технічну підтримку 24/7.



Геодезичний купол - це серйозна інвестиція, яка може принести вам додатковий дохід, у випадку використання його для бізнесу або практичну користь, у випадку приватного використання. Тому важливо обирати справді надійного виробника, який запропонує вам відповідний якісний продукт.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію