Flower Dome. Виріб, який стане цікавим доповненням вашої території
Розповідаємо про креативну розробку нашої команди – геодезичну футуристичну альтанку Flower Dome


Шукаєте варіант доповнення території готелю чи будинку? Пропонуємо креативну розробку нашої команди – Flower Dome, яка стане оригінальною прикрасою будь-якої території. Нижче розповідаємо детальніше про цей виріб.


Призначення виробу Flower Dome

Виріб Flower Dome можна використовувати у приватних та комерційних цілях. Так, таку альтанку можна розмістити:
· на задньому дворі дому чи дачі;
· у громадському просторі (у парку, сквері, дитячій площадці);
· на території готелю, глемпінгу чи еко-курорту.

У залежності від мети використання, площа виробу Flower Dome (11,7 м2) дозволяє розмістити всередині різні варіанти садових меблів. Це може бути і стіл із лавами, і зручна софа, і крісла-мішки для відпочинку тощо.



Дизайн виробу Flower Dome

Основна перевага виробу Flower Dome – його футуристичний дизайн. Будова стійка, сталеві перекладини виконані у вигляді геодезичних конструкцій. Оскільки огорожі відсутні, увійти у таку відкриту альтанку можна з будь-якої сторони.

Загалом, можливі два варіанти дизайну такої конструкції:
1 – Сталева геодезична конструкція без верхнього покриття.
2 – Геодезична конструкція із верхньою ПВХ мембраною. Такий варіант дизайну має очевидну перевагу – захист від дощу.

Монтаж виробу Flower Dome може відбуватися на спеціальну утеплену дерев’яну платформу або безпосередньо на грунт чи асфальт.

Оскільки садова альтанка є продовженням екстер’єру території, важливо, щоб вона вдало поєднувалась із загальним архітектурним стилем будинків на території.

Так, виріб Flower Dome, з огляду на його дизайн з елементами геодезичних конструкцій, є вдалим доповненням до геокуполів. Flower Dome можна встановити на території геокупольного глемпінгу чи готелю. До прикладу, глемпінг Oblaka, на території якого ми встановили два геодезичні куполи ecopod серії Private та, за бажанням замовника, доповнили територію двома такими креативними альтанками.



Переваги виробу Flower Dome

Як ми вже зазначали вище, виріб Flower Dome нестандартний та цікавий на вигляд. Такий оригінальний простір стане не тільки місцем для відпочинку, але й родзинкою вашої території.

Окрім того, цей геодезичний еко-виріб досить мобільний. Його легко транспортувати та переміщати по території.

Сама альтанка міцна та стійка, вона виготовлена із якісних матеріалів, захищених від корозії, УФ-випромінювання та впливу інших зовнішніх чинників.
Ще одна очевидна перевага такого виробу – швидкість його реалізації. При замовленні альтанки Flower Dome, ви отримаєте готовий виріб через 21 робочий день.

Дізнатися вартість виробу Flower Dome можна тут.


Тож, якщо ви шукаєте нестандартну та оригінальну на вигляд і, при цьому, функціональну «окрасу» вашій території, виріб Flower Dome – те, що вам потрібно. Залишайте свій запит на сайті або телефонуйте нам за додатковою консультацією +380673441458.

ECOPOD – нестандартні рішення для бізнесу та приватного використання.

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію