EcoSpace Ethno Glamping. Наш другий геокупольний глемпінг
Розповідаємо про наш другий власний кейс - етно-глемпінг EcoSpace, що знаходиться у Карпатах

Нові реалії та час вимагають нових рішень і проектів. Зважаючи на постійні атаки ворога, людям потрібне безпечне місце, де б можна було відновити свої ресурси та перезавантажитись, щоб рухатись далі. Так виникла ідея нашого другого глемпінгу, частини нашої мережі EcoSpace. Про нього ми розповімо у цій статті.

Про наш перший проект - EcoSpace Boutique Glamping біля Київського моря читайте тут.


Локація

Для глемпінгу EcoSpace Ethno була обрана мальовнича локація біля Верховини - село Ільці. З одного боку, тут можна відпочити від міського ритму та повітряних тривог. З іншої сторони, тут безпечно, адже село розташоване поміж Карпатських гір.

Також вагомою причиною вибору саме цієї локації стала її автентична природа та гуцульський колорит даної місцевості. Із села відкривається краєвид на Чорногірський хребет із Говерлою, протікають притоки знаменитого Чорного Черемоша, є цікаві туристичні місця та музеї.


Куполи на локації

Для нашого глемпінгу EcoSpace Ethno ми обрали геокуполи серії Private розміру М (площа - 36 кв.м.). Це оптимальний розмір, який дозволяє розмістити всередині геокуполу все для комфортного відпочинку (спальна частина, зона для відпочинку, міні-кухня, відокремлена душова кімната із санвузлом, другий поверх із додатковими спальними місцями). Вмістимість таких геокуполів - 2-3 дорослих осіб.

Також родзинкою нашого глемпінгу є справжня гуцульська хата, яку ми реставрували та реалізували там адмінприміщення та кухню. Зазначимо, що ми не вперше поєднуємо традиційну будівлю із геокуполами на одній локації. Виглядає це цікаво та нестандартно.

Усередині геокуполи також незвичні, адже у їх дизайні поєднуються сучасні меблі та техніка із автентичними гуцульськими деталями такими, як: килими, вишиванки, керамічні та дерев’яні деталі. У цілому, такий еклектичний стиль виглядає оригінально і цікаво.


Виклики

Саме внутрішній дизайн став найбільшим викликом під час реалізації нашого глемпінгу. Адже деякі деталі інтер’єру було важко знайти та придбати. Та нам вдалося віднайти справді цікаві та колоритні деталі.

Так, кожен наш купол відтворює окреме традиційне гуцульське ремесло та містить тематичні деталі інтер’єру (гончарство, ткацтво, вишивка, різьбярство, лозоплетіння).

У наш час, як ніколи, важливо та актуально акцентувати на українській культурі та традиціях. І ми вважаємо, що нам вдалося створити місце, де можна не тільки перезавантажитись, але й зарядитись унікальністю та колоритом українських гуцульських традицій і культури.

Вже на днях ми відкриваємо двері нашого етно-глемпінгу EcoSpace Ethno та запрошуємо вас оцінити усі його зручності.


А якщо ви хочете створити щось схоже, телефонуйте нам для безкоштовної консультації - 38 067 344 14 58.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію