Новий еко-виріб VISION ECOPOD. Прозорий купол для HORECA
Розповідаємо про наш новий продукт - прозора сфера, його характеристики та призначення

Цінуєте нестандартні креативні рішення? Хочете надати вашій локації певної особливості? Потрібне швидке та практичне рішення? Представляємо нашу новинку – Vision ECOPOD, оригінальний футуристичний простір для вашого бізнесу чи приватного використання.

Які особливості Vision ECOPOD?

Vision ECOPOD – це напівсферична еко-споруда, виготовлена із полікарбонату найвищої якості. Має захист від УФ-випромінювання, мікровентиляцію та виняткову прозорість. А надійна безкаркасна структура забезпечує міцність та практичність такій споруді-бульбашці.


Яке призначення Vision ECOPOD?

Купол такого типу надзвичайно популярний для HoReCa. Так, купольна лаундж-зона чи тераса в ресторані приверне увагу відвідувачів і, безумовно, стане родзинкою закладу.
Також такий прозорий купол можна використовувати у вигляді накриття для басейну як для комерції, так і в цілях приватного використання. Таке накриття не тільки має ефектний вигляд, але й надзвичайно практичне. Адже дозволяє користуватися басейном за будь-якої погоди.

Наша прозора сфера вдало виглядатиме і на приватних секторах як альтанка на задньому дворі чи тераса для прийому гостей.


Vision ECOPOD також можна використовувати як: креативний простір, фотозону, рекламний пункт тощо. У будь-якому варіанті такий прозорий купол підсилюватиме ваш проект та привертатиме додаткову увагу.



Які ще переваги має Vision ECOPOD?

Окрім ефектного вигляду, наша прозора сфера має й інші характеристики, які роблять її привабливою та ефективною для багатьох бізнесів.

По-перше, Vision ECOPOD швидко виготовляється та легко транспортується. Всього 35 робочих днів і ви отримуєте цей нестандартний еко-простір для своїх рішень.

По-друге, як ми вже зазначали вище, ця купольна споруда багатофункціональна і може мати багато варіантів використання.

По-третє, Vision ECOPOD має 5 варіантів розмірів (від 4.3 до 8 м в діаметрі). Тож ви можете обрати варіант, який підійде саме для вашого проекту.

Детальніше про доступні розміри розповідаємо тут.

По-четверте, наші прозорі куполи мають готове рішеня щодо комплектації (детальніше тут), а також можуть мати додаткові опції такі, як скляні двері, додаткові вікна, дерев’яна підлога тощо. Тож Vision, обраний вами, може стати справді індивідуальним та креативним рішенням, яке оригінально та якісно виділить ваш бізнес поміж конкурентів.


Технічні характеристики та комплектація виробу тут.

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію