Атракції, які сподобаються гостям вашого глемпінгу
Розповідаємо, які атракції можна розмістити на території вашого глемпінгу, щоб зробити його цікавішим та популярнішим


Вдала локація, мальовничі краєвиди, комфортні куполи… Здається, ваш глемпінг - це ідеальне місце для відпочинку. Та насправді його можна зробити ще більш привабливим, додавши декілька родзинок вашій території. Це те, що виділятиме ваш глемпінг серед інших та заставить гостей повертатися до вас знову і знову.

Детальніше про те, які саме атракції можна встановити на території глемпінгу, розповідаємо нижче.

БАСЕЙН

Басейн під відкритим небом та ще й із підігрівом - це те, що точно сподобається вашим гостям та додасть вашому глемпінгу додаткових зірок в рейтингу.

Організуйте навколо басейну міні-пляж та встановіть зручні лежаки. Приємно здивуйте відвідувачів додатковими зручностями та комфортом.

САУНА

Сауна - популярна додаткова атракція на глемпінг-курортах. Адже для гостей - це не тільки спосіб цікаво провести дозвілля, але й якісно очиститися, оновитися та оздоровитися.

Більше того, на території глемпінгу можна організувати повноцінну SPA-зону. Така атракція користуватиметься популярністю серед відвідувачів вашого еко-курорту круглорічно.


ЧАН

Гарячий чан під відкритим небом - популярна атракція серед туристів, особливо взимку. Тільки уявіть, на вулиці холодно, а ваше тіло огортає приємне тепло… Такий різновид відпочинку і розслаблення точно сподобається гостям вашого комплексу та стане його родзинкою.


ЗОНА ДЛЯ БАРБЕКЮ

Організуйте на території вашого глемпінг-курорту окрему зону для барбекю. Це може бути як загальна відкрита кухня із великим мангалом, так і локальні окремі зони біля кожного куполу.


ІГРОВА ЗОНА ДЛЯ ДІТЕЙ

Не варто забувати й про найменших гостей вашого глемпінгу. Зробіть ігрову зону, додайте туди цікаві атракції та розваги (батут, гамаки, пісочниця тощо).

Таким чином, ви зможете значно розширити цільову аудиторію вашого глемпінгу та зробити його привабливим для відпочинку із дітьми.


ДОДАТКОВІ МІСЦЯ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

Встановіть на території глемпінгу гамаки, альтанки та лавки. Нехай ваші відвідувачі матимуть можливість відпочити та насолодитися красою навколишньої природи, прогулюючись територією вашого курорту.

Ідеї альтанок від ECOPOD можна переглянути тут: Flower Dome, Oracle.


ЕКСПЕРИМЕНТУЙТЕ ІЗ ТЕРАСОЮ КУПОЛУ

Стіл та стільці, вмонтований гамак, крісло-гойдалка, зона для барбекю…

Зробіть терасу куполу максимально цікавою та комфортною для ваших гостей.


Як бачите, є багато варіантів атракцій, які підвищать рейтинг вашого глемпінгу. Список відкритий, а можливості безмежні.

Наша порада у цьому ключі - спробуйте поставити себе на місце вашого гостя. Що ви очікуєте від глемпінгу, в якому хочете зупинитись? Які зручності і атракції хотіли б там бачити? А тепер дайте відповіді на запитання і втілюйте ідеї в реальність. Ваші гості це обов’язково оцінять.

У свою чергу, ми готові допомогти вам створити глемпінг із комфортними та якісними геокуполами ecopod. Телефонуйте для безкоштовної консультації - +380673441458.


Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію